Bli rik på E juice

Vill du börja tjäna pengar på att göra e juice har det aldrig varit lättare än det idag. E juice är en vätska som man använder i E cigg och är den vätska man förångar och röker istället för vanliga cigaretter. Detta har nästan blivit en ny folk trend de senaste åren, och det är idag vanligare bland ungdomar att testa en vape som det heter än att röka cigaretter.

Hur kan du då börja tjäna pengar på e juice?

E juice är den perfekta varan att tjäna pengar på, detta beror på att den är billig att tillverka och kan säljas dyrt. Det är inte ovanligt att en e juice kostar 229 kr eller mer och produktions kostnaden är normalt sett ca 10 kr.

För att kunna göra en egen e juice behöver du bara ha någorlunda bra smaklökar, essenser och lite basvätskor + en flaska att hälla juicen i.

Det finns massa bra hemsidor som du kan få gratis recept på som du kan göra till dina egna e juicer, och sälja med upp ca 20 gånger ananz på. Och just detta har gjort att så många har börjat att göra e juicer.

Många av de företag som bara för några år sedan startade att göra e juice omsätter flera hundra miljoner på att göra sina egna e juicer. Och det är inte försent än för den som vill vara med och tjäna pengar.

Vart du köper de varor du behöver?

Det finns flera olika hemsidor som säljer de basvätskor och essenser du behöver för att skapa din egna ejuice. En utav våra favoriter er den svenska hemsidan och webbshoppen E-liquids som har allt du behöver.

Taggar: