Tjäna pengar på Betalda Undersökningar

Tjäna pengar på betalda undersökningar

Det finns flera olika sätt att tjäna pengar på genom att delta i olika former av undersökningar. Vi kommer i denna artikel skriva om några av det sätt som du kan göra och vart du hittar hemsidor som ger dig betalat i någon form för ditt deltagande i undersökningar. Alla sätt är inte bra och det skall också sägas att vill du tjäna mycket pengar så är kanske denna metod inte den mest optimala för dig.

Vad får man betalat för när man deltar i undersökningar?

Det som det oftast handlar om är att ett eller flera företag har en produkt som de vill sälja och de ger någon i uppdrag att försöka hitta en panel av personer som antingen får varan helt gratis, eller får den helt gratis + lite pengar för att den testar den och ger den en recension. Det kan gå till som så att ett företag har tagit fram en ny godis som de vill veta vad folk tycker om den, då hör de av sig till en sådant företag som har massa personer som medlemmar och låter dem testa godisen helt gratis. Allt du behöver göra är att sedan lämna en recension om godisen.

Se upp med vilka uppgifter du lämnar ifrån dig i undersökningar:

Det finns tyvärr en hel del kassa hemsidor som lovar massa men inte håller vad de lovar. dessa hemsidor säger sig ofta ha stora företag bakom sig som beställt undersökningar och att du kommer att få bra betalat. Detta kan vara rent skitsnack och det ända de är ute efter är att få veta om du är intresserad av  en viss produkt eller tjänst. Om du i undersökningen svarar JA på en fråga om du är intresserad av att resa kan det hela sluta med att du sedan i år och dagar får ta emot massa reklam med erbjudanden på resor du kan beställa.

Detta kallas för email marketing som handlar om att personer med hemsidor samlar på sig massa email adresser till personer som de vet är intresserade av något, och börjar sedan skicka massa mail till dem med reklam som innehåller frestande erbjudanden. Det tjänar pengar på dig som klickar på deras länkar till de olika sidorna som de föreslår för dig. Om du vill veta mer om hur man tjänar pengar på email marketing så kan du läsa våran artikel om ”Hur man tjänar pengar på email marketing”.

Var försiktig med att lämna ifrån dig för mycket information om dig själv när du deltar i undersökningar på internet, de kommer med allra största chans att säljas vidare till någon som kommer att svämma över dig med massa reklam om saker de vill sälja till dig.

Skapa egna undersökningar och tjäna pengar på dem:

Som vi skrev innan så kan man alltså själv tjäna pengar på att skapa sina egna undersökningar på internet och erbjuda folk som deltar i undersökningarna en liten summa pengar eller en gratis vara. Och det man lätt blir förvånad över är att så himla många kan tänka sig att lägga någon timma med att fylla i massa information om sig själva och en gratis produkt som kan kosta några kronor. det är just också detta som du kan tjäna pengar på.

Folk räknar nämligen väldigt sällan tid som pengar och blir glada om de får en Snickers i brevlådan, även om den har kostat dem en hel timmas jobb. Med den information du nu fått av dem kan du sedan sälja den vidare till andra eller ta och bli affiliate och börja skicka massa reklam med relaterad reklam som den undersökning som provkaninen har svarat på. Om du vill veta mer om hur man kan tjäna pengar som affiliate kan du gå in och läsa våran artikel om hur man ”tjänar pengar som affiliate”.